Blog

Terug

6 Voordelen van friends with benefits

15.12.21 | 16:30 | Attractivate 

 

Vrijgezel zijn betekent niet dat je eenzaam of alleen bent! Het betekent al helemaal niet dat je geen seks meer kunt hebben zonder een intieme relatie. Er zijn genoeg voorbeelden van de leuke kanten van vrijgezel zijn. Er zijn voor jou 6 leuke voordelen die jij kunt hebben met jouw friend with benefits. 😏


 

#Lustbehoeftes vervuld

Een van de voordelen van het hebben van een friend with benefits is dat jij niet langer flinke frustratie haalt uit jouw eventuele seksloze leven. Ieder mens heeft de behoefte aan seks (voortplanting), de een wat meer dan de ander maar let eens op hoe seksueel iedereen om je heen stiekem is. Zonder relatie kun je dus nog steeds lust en seksuele behoeftes hebben die ook wel eens moeten worden vervuld. Dankzij deze friend is die vulling altijd heel dichtbij. Het gemak van het vervullen van jouw lustbehoefte hoeft soms niet af te hangen van een diepe intieme relatie.


 

#Het voelt vertrouwd

Jouw friend with benefits is niet alleen lust vervullend. Het voordeel van een friend is dat het in ieder geval vertrouwd voelt. Misschien ben jij helemaal niet toe aan een relatie en wil je al helemaal niet met een vreemde mee naar huis. Dan bel je dus gewoon je friend even lekker op. Naast het feit dat je elkaar kent en geen vreemde meer voor elkaar bent, laat zien dat je al genoeg vertrouwen in elkaar hebt en kun je elkaar zo een paar keer week, maand of jaar, leuke intieme momentjes geven.


 

#Geen verantwoording

Eén van de grootste voordelen van het hebben van een friend with benefits is de volledige vrijheid die je hebt. Wil jij spontaan naar de kroeg, dan ga je! Wordt je uitgenodigd voor een leuke high-wine sleepover met je vriendinnenclubje, ga lekker je gang! Niemand verplicht je iets, of verwacht dat je om klokslag 00:00 uur weer thuis bent. Je bent zo vrij als een vogeltje. Iedereen houdt van vrijheid, anders was het niet een van de grondrechten. Hoe meer je wordt verplicht, hoe minder zin je er in hebt. Geen verantwoording af hoeven leggen, is heerlijk!


 

#Back-up

Wat een feestavond heb je gehad en wat was het gezellig! Helaas pakten jouw charmes niet zo uit als je gehoopt had of was er geen leuke chic of gozer in de club waarmee jij het avondje wel even af wilde maken. Hey, wacht eens even! Je belt gewoon je friend with benefits even op, die heeft vast wel zin. Klinkt misschien een beetje gemeen, om een back-up te zijn. Toch heeft niemand je iets verplicht, dus je wilt het zelf ook! Misschien is het juist wel spannend om die back-up te zijn, wanneer het jou of jouw friend uitkomt.


 

#Je weet waar je aan toe bent

Weten waar je aan toe bent is één van de heerlijkste dingen in je leven die je kunt hebben. Onzekerheden over gevoelens, relatie of gebroken harten is tragisch. Dit hoeft dus niet zo te zijn. Met jouw friend with benefits kun je duidelijke afspraken maken wat je van elkaar verwacht en waar de seksrelatie heenleidt. Het blijft bij deze band of er zit bijvoorbeeld meer in over een periode van tijd, je kunt zelf beslissen hoe ver je wilt en kunt gaan. Zo voorkom je teleurstellingen en een gebroken hart voor jou of je friend.


 

#Gezelligheid

Naast een bedpartner is jouw friend with benefits er natuurlijk ook gewoon voor de gezelligheid. Diegene kan in jouw vriendengroep zitten, of het is bijvoorbeeld een collega. Los van de bed romance is er natuurlijk altijd tijd voor gezelligheid. Je kunt samen wandelen, een drinkspel doen of gewoon gezellig een filmpje kijken. Wie zegt dat dat alleen voor mensen in een relatie is? Als jullie duidelijke afspraken hebben weet je toch beide waar je aan toe bent en kun je genieten van de gezelligheid samen los van de seks.

 

Hoe scoor je jouw friend with benefits? Kijk eens hier

Terug naar overzicht