Blog

Terug

Veel gemaakte fouten tijdens het daten

7.01.2022 | 11:13 | Attractivate 

Daten is leuk, spannend en het is vernieuwend. Er zijn genoeg redenen om te gaan daten. Om je een algemeen beeld te geven van wat er ook wel eens fout gaat tijdens een date heb ik de volgende punten voor je opgesomd. Wil je meer uit je date halen, vermijd déze punten dan wanneer mogelijk.


 

1 Verkeerde gespreksonderwerpen tijdens het daten

Je hoort het misschien wel eens tijdens een date. ‘Ik ben het echt niet eens met het huidige systeem bla bla bla’, ‘Mijn ex deed dit en dat en dit en dat’. Wow! Denk jij. Een veel gemaakte fout tijdens het daten zijn de gespreksonderwerpen die aan bod komen tijdens de date. Vermijdt discussies en lok al helemaal geen ruzie uit door jouw mening te geven over bepaalde gevoelige onderwerpen. Calm down! 😉


Wil je écht leren daten? Volg dan deze online cursus en leer alles, maar dan ook echt alles over daten!


 

2 Eetgewoontes met daten

Smaakt.. het.. lekker? Walgelijk wanneer jouw date zijn of haar mond volpropt met al het voedsel dat op tafel ligt. Smakkend en grazend werkt diegene alles naar binnen. Een gemaakte fout die makkelijke voorkomen kan worden. Je bent geen roofdier dus relax een beetje en pas je aan op jouw date. Eet met mes en vork, volg eventueel netjes de etiketten en je laat direct een veel betere indruk achter dan met onsmakelijke eetgewoontes.


 

3 Teveel over jezelf praten

Ja ik doe dit in mijn dagelijkse leven. Oja, ook ben ik goed in (iets).. Toen ik vorige week.. wat vind jij van het drankje? Ja ik heb vaker zulke drankjes op. En zo voort! Je snapt wel waar ik heen wil gaan denk ik. Mensen die teveel over zichzelf praten, leer luisteren. Heel belangrijk! Maak niet de fout van de egocentrische mens die alleen op de wereld staat en anderen alleen gebruikt voor eigen doeleinden! Leuk om eens op te letten bij anderen.


 

4 Niets durven of te snel willen met daten

Daar is het dan, het einde van de date. Je wikkelt je armen om elkaar heen en geeft een laatste omhelzing voordat de trein weer naar huis vertrekt. Je voelt de spanning en jullie lippen raken elkaar bijna aan, maar je slaat dicht en het wordt ongemakkelijk en je gaat beide met een klotegevoel naar huis. Durf soms die stap te nemen om dan wel bijvoorbeeld rustig aan die kus te geven met die date waar het zo leuk mee was, wordt je afgewezen dan kan je dat met alle respect accepteren (niet forceren)! Niet geschoten is altijd mis. Nu is het natuurlijk wel een leuke spanning opbouwer door te smachten naar die romantische kus. Er is dus een verschil tussen een charismatische gedachte achter te laten, dan helemaal niet te durven. Daardoor gaat jouw date ook aan zichzelf twijfelen, niet alleen jij. Durf soms een risico te nemen en maak niet de fout door steeds af te haken wanneer het spannend wordt. Kom uit die comfortzone.

 

 

Wil je écht leren daten? Volg dan deze online cursus en leer alles, maar dan ook echt alles over daten!

Terug naar overzicht