Datingcoach Cees

Waarom werken met datingcoach Cees?

In mijn jong volwassen leeftijd ontdekte ik dat ik redelijk goed was met het charmeren van vrouwen. Ook op het werk en in de sociale kringen kwam ik goed uit de voeten. Maar waarom deed ik wat ik deed? Waarom werkte het ene wel en het andere niet? Ik zocht naar alle antwoorden op deze vragen en ik heb ze gevonden. Het resultaat is de ontwikkeling van de ACE-methode.

De ACE-Methode

Na jaren leren, maanden oefenen en weken proberen, ontdekte ik antwoorden op mijn vragen. Vragen die jij misschien ook hebt. Hoe flirt ik met iemand en hoe verkrijg ik een partner? Hoe zorg ik dat hij of zij mij leuk vindt? Wat kan ik doen om een liefdevolle relatie te krijgen? Waarom lukt het anderen wel en mij niet? Hoe bouw ik sociale contacten op? Hoe zorg ik dat ik de baan krijg die ik wil?

 

De ACE-methode staat voor Aantrekkingskracht, Communicatie en Emotionele binding. Kort samengevat, vanaf het eerste (oog)contact tot een eventuele vriendschappelijke of liefdes relatie. Met deze methode start je bij de basis van aantrekkingskracht en word je doormiddel van allerlei technieken, tips en tools, vaardig om te bepalen hoe jouw liefdesleven / carrière eruit gaat zien.

Datingcoach

Ik ben zeer gemotiveerd om iedereen te coachen. Niet alleen op het gebied van daten of in een liefdesrelatie, maar ook met het alledaagse leven, werk, carrière en sociale contacten. Het effect van mijn ontwikkelde methode heeft zoveel meer voordelen dan ik voorheen had kunnen denken. Ik heb diverse dating- en life coach opleidingen gevolgd en ben ik praktijk- leermeester.

De start van Attractivate

Attractivate is gestart met de motivatie om actief mensen te helpen op het gebied van zelfontwikkeling, flirten, daten en sociale communicatie. Attractivate is er om iedereen actief te helpen met wat zij willen, nodig hebben of naar wat zij zoeken. Uit wetenschappelijk onderzoek is geconstateerd dat iemand samen met een partner, een gezonder en gelukkiger leven krijgt. Attractivate helpt graag mee om dit ook voor jou mogelijk te maken.

Datingcoach Cees

Het doel dat we samen bereiken!

Het doel dat we samen gaan bereiken zijn de doelen die jij voor ogen hebt. Wat wil je? Wat is realistisch en wat is er allemaal mogelijk? Mijn antwoord: Er is veel meer mogelijk dan je denkt. Jouw wilskracht is sterk genoeg om te behalen wat jij voor ogen hebt en wat jij zou willen. Ik help jou met het bereiken van jouw doelen en motiveer je vanaf het moment van jouw eerste stap bij Attractivate tot ver na het einde van elke cursus of coaching. 

→Activeer nu ook zelf jouw aantrekkingskracht!

In de online cursussen leer je wat jij kunt doen om jouw (date)leven een positieve kans te geven!

 

Persoonlijke én online begeleiding

√ Succesvol daten en flirten

Voor mannen en vrouwen

√ Eenvoudig en online!

Professionele datingcoach

Heb je vragen of twijfel je?

Neem contact op met datingcoach Cees voor een vrijblijvend gesprek.