Datingcoach

Succesvol zijn tijdens het daten? Datingcoach Cees helpt je op weg. Kies voor een online cursus of persoonlijke coaching en ervaar resultaat!

Steeds meer mensen hebben een coach tegenwoordig. Logisch, want in onze drukke en veeleisende maatschappij kunnen we wel wat hulp gebruiken bij het ontwikkelen van nieuwe kennis en vaardigheden, het oplossen van problemen of het vinden van antwoorden op vragen. Een coach helpt een persoon of een groep personen richting positieve aanpassingen. De focus ligt op inzicht en gedragsverandering binnen de mogelijkheden van het individu. Er zijn coaches met verschillende specialisaties. Denk aan een bedrijfs-/ werkcoach, persoonlijke coach, sportcoach en studiecoach. Een nieuwe trend in de wereld van coaching is de datingcoach.

 

Personal trainer op datinggebied.

Een datingcoach is het best te vergelijken met een personal trainer, maar dan op het vlak van daten. Hij of zij leert je de ins en out van dating op een boeiende, relaxte én effectieve manier. Een datingcoach is zeker geen hulpverlener of psychotherapeut. Het positieve staat centraal. Jij, met al je goede en unieke eigenschappen, bent het uitgangspunt. De coach leert je meer uit jezelf te halen en succesvol te worden in daten.

 

Cees biedt een verfrissende kijk op daten!

Denk jij nu “eigenlijk kan ik wel een datingcoach gebruiken”? Je kunt vandaag nog een afspraak maken met datingcoach Cees. Cees is ervaringsdeskundige. Hij heeft veel gedatet. Met veel succes! In alle eerlijkheid durfde hij zichzelf belangrijke vragen te stellen als:

 

  • Hoe zorg ik ervoor dat hij/ zij mij net zo leuk vindt als ik hem/ haar?
  • Wat moet ik doen op een date en wat vooral niet?
  • Hoe ‘tover’ ik een super leuke flirt om in een langdurige relatie?

 

Stap voor stap heeft Cees zijn eigen ACE-methode ontwikkeld. De A staat voor aantrekkingskracht, de C voor communicatie en de E voor emotionele binding. Cees leerde zelf ‘beter’ daten. Tegelijkertijd merkte hij dat zijn ervaring bruikbaar was om vrienden en collega’s te helpen. Zowel op het gebied van liefde en vriendschap als carrière. Het idee om professioneel datingcoach te worden was geboren!

 

 

 

Krijg antwoord op jouw vragen!

Hoe zorg ik ervoor dat hij/ zij mij net zo leuk vindt als ik hem/ haar?

Wat moet ik doen op een date en wat vooral niet?

Hoe ‘tover’ ik een super leuke flirt om in een langdurige relatie?