Ervaringen

Lees hier over ervaringen met een datingcoach en het gebruik van online datingcursussen.

Andere gingen je al voor, met succes!

Een datingcoach werkt écht!

Sanne

Het werken met een datingcoach heeft mij echt goed geholpen om meer zelfvertrouwen te winnen. Nu kan ik makkelijk met heel veel mannen praten en heb ik al een paar leuke dates gehad. Het is fijn als er iemand met je meekijkt hoe jij problemen aanpakt, zeker op date gebied. Ik kan het zeker aanraden voor iedereen die moeite heeft met daten of flirten.

Top!

Domien

Goede cursus, ruimtelijk en overzichtelijk. Leerzaam en interactief met de verschillende opdrachten.

Fijne cursus!

Kevin

Ik stond versteld van de informatie die ik kreeg uit de online cursussen. Er zit een fijne opbouw in en het is overzichtelijk. Het is bizar hoeveel ik nog niet wist over het gedrag van de mens en het was heel gaaf om dit zo te leren. Ik pas sommige technieken toe in mijn dagelijkse leven en ik merkte al heel snel verschil. Ik hoop dat er snel nieuwe cursussen bijkomen want dit is echt een eye-opener geweest voor mij. 

De cursus Daten

Ivonne

Als vrouw verwacht je al snel dat je geen cursus daten nodig hebt. Ik ben mondig genoeg om contact te leggen. Toch merkte ik via deze cursus daten dat er bepaalde technieken en vaardigheden zijn die ik nog niet in mijn bezit had. Hoe ongemak ontstaat bijvoorbeeld, ik herkende die momenten ook echt in mijn date-leven. Ik praat graag en daarom ontdekte ik dat ik misschien zelfs te veel praat. Leuk om iets over jezelf te leren.

Online cursus aanspreken

Thijs

Oké, niet verwacht dat ik op deze manier mensen kon benaderen. Aanspreken is voor mij best wel moeilijk geweest. Ik wist niet wat ik moest zeggen en in het ergste geval sloeg ik dicht. Wat mij het meeste hielp was die gave 7-daagse challenge. Elke dag een simpele maar fijne opdracht die echt mijn vaardigheden verbeterde. Je weet niet wat je de volgende dag voor opdracht krijgt als je je aan de opdracht houdt en dat haalt je best wel uit je comfortzone, maar zelfs deze kleinste stapjes zijn leermomenten geweest.

Geluk dwing je af, blijkbaar!

Jesse

Wat zeg je als je iemand toevoegt op social media? Met die vraag kwam ik bij datingcoach Cees. Hij snapt de werking van aantrekkingskracht en menselijk gedrag heel goed. Dankzij een paar best eenvoudige tips start ik nu gesprekken met vrouwen waarvan ik niet had gedacht dat ze überhaupt op mij zouden reageren.  

Cursus daten

Chantal

Leuke cursus over het daten en makkelijk te volgen via mijn mobiel. Het hoofdstuk over lichaamstaal was heel interessant. Je merkt dat de cursus zowel voor mannen als vrouwen is omdat het zo universeel is geschreven, maar dat maakt het juist leuk omdat het voor zowel mannen als vrouwen ook klopt wat er staat.

Persoonlijke coaching

Stefan

De persoonlijke coaching was totaal uit mijn comfortzone. Holy shit. Ik praat normaal nooit op deze manier met mensen. Na een paar gesprekken merkte ik dat ik veel had aan de rustige coach, hij weet wat hij doet en dat gaf mij een goed gevoel. Ik kon meer ontspannen en mentaal sterker maken. Het probleem zit vaak in je hoofd en door de coaching kon ik bepaalde dingen op een ander manier bekijken.

Tevreden

Sterre

Het was een prima cursus, ik hoop verandering te zien.

Handigheid

Jesper

Wat ik ervaarde is dat ik toch simpelweg soms niet weet ik doe. Flirten lukt en soms ook niet. Nu ben ik veel meer bewust wat ik nu eigenlijk zeg.

Komen er meer?

Safir

Voordat ik deze cursus had gezien heb ik wel eens gedate. Het contact liep vaak niet zo gesmeerd en waar moest ik nou eigenlijk die eerste, tweede, derde date houden? Daten gaat nu zoveel makkelijker. Ik heb nu vaste stekjes waar ik mijn eerste dates heb, de tweede en zo door. Goede cursus, aan te raden!

Boeken lezen

Glenn

Tientallen taaie boeken lezen of gewoon een cursus volgen. Een verschil is er zeker. Het hoofdstuk van communicatie is mij goed bijgebleven.

online cursus daten

Eva

Leuke video’s bij de theorie gemaakt. Houdt het toch wat dynamischer.

→Activeer nu ook zelf jouw aantrekkingskracht!

In de online cursussen leer je wat jij kunt doen om jouw (date)leven een positieve kans te geven!

 

Persoonlijke én online begeleiding

√ Succesvol daten en flirten

Voor mannen en vrouwen

√ Eenvoudig en online!

Professionele datingcoach

Heb je vragen of twijfel je?

Neem contact op met datingcoach Cees voor een vrijblijvend gesprek.