Blog

Terug

Het verschil tussen f*ckboys en echte charmeurs

30.12.21 | 13:32 | Attractivate 

 

Je kent het wel. Er zijn bepaalde type mannen waar de meeste vrouwen het bed mee willen delen. Meer dan alleen een goed lichaam waar vrouwen wel eens over fantaseren zijn er ook de gewone mannen die het hoofd van een vrouw op hol kunnen laten slaan. In mijn leven als vrijgezel en in mijn leven met een relatie heb ik uiteraard mijzelf en deze mannen flink geobserveerd. Vooral tussen de vrijgezelle mannen die veel seks hadden viel mij het één en ander op. Ik heb vrouwen gevraagd naar hun verhalen over hun ervaringen met vrijgezelle bedpartners en er kwam één antwoord vaak naar voren.

 

‘Hij gebruikte mij alleen voor de seks en liet daarna niets meer van zich horen’.

 

Een gebroken hart met de gevoelens die de vrouwen hadden ontwikkeld was het maar de vraag of ze niet weer gekwetst zouden worden door de tricks van een andere player of f*ckboy. Toch bestaan er ook de echte charmeurs. Dit zijn de mannen die niet uit zijn op het delen van een bed met een vrouw maar er vooral voor willen zorgen dat ze samen een leuke tijd hebben en dan kijken ze wel hoe ver ze komen. Deze twee verschillen zijn intens groot en om jou te helpen het verschil tussen een f*ckboy en een echte charmeur te ontdekken, heb ik een aantal factoren voor je verwerkt.


 

De F*ckboy

Hoe herken je ze?

Op het oog zijn het hele charmante mannen met hele gladde praatjes. Je voelt je de wereld door hem en hij laat je je speciaal voelen. Hij ziet er goed uit, verzorgd en weet precies wat je nodig hebt. Maar alles blijkt dus een spel te zijn om jou in bed te krijgen.

 

Hoe test je ze?

Een f*ckboy is te herkennen door hem op zijn zwakke plekken te bespelen. Over het algemeen is wat hij graag wil met jou het bed in duiken, om vervolgens niets meer van zich te laten horen. Hij bespeelt je dus. Je kunt hem dus ook testen en bespelen om te ontdekken of hij echt zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Het is tenslotte jouw lijf en het zou zonde zijn jouw waarden te laten kwetsen door iemand die niet meent wat hij zegt. Testen kan door middel van woorden en door middel van daden. Houdt er rekening mee dat zijn behoefte alleen seks is. Test hem uit door een lang verhaal te vertellen over je leven en te kijken hoe hij reageert. Hoe sneller hij er klaar mee is, hoe sneller je ontdekt wat zijn intenties zijn.

 

Geef jezelf niet snel bloot en laat de spanning opbouwen. Wanneer hij denkt dat hij beet heeft en ervoor wil gaan laat je hem vallen als een baksteen. Stuur hem naar huis en zeg dat hij de volgende keer misschien meer geluk heeft. Als hij niets meer van zich laat horen weetje direct dat het allemaal een spel was.


 

De echte charmeur

Hoe herken je ze?

Echte charmeurs zijn mannen die er goed verzorgd uitzien en interesse hebben in jouw leven. Ze zijn communicatief sterk en zijn zelfverzekerd. Het zijn mannen die niet alleen seks nodig hebben om hun leven waarde geven, want hun leven is al goed zoals het is. Dit zijn mannen die veel aan jou vragen over jouw leven en hoe jij in het leven staat. Hij verzorgd leuke momenten voor jou en hem samen en hij hoeft er niet direct iets voor terug.

 

Hoe test je ze?

Anders dan de f*ckboys hebben de echte charmeurs niet als eerste behoefte om met jou het bed in te duiken, maar hebben ze de intentie om samen een leuke tijd te hebben. Door dezelfde testen uit te voeren die je ook op f*ckboys gebruikt kom je erachter of het alleen gaat om de seks of niet. Wanneer je hem de eerste of zelfs tweede keer afwijst en hij zegt respect hebben voor jou en jouw beslissingen ben je al een heel eind. Jij kiest wat je wil en hij heeft er naar te luisteren want jij bent de baas over jouw lijf.


 

In grote lijnen:

F*ckboy Charmeurs
 • Intentie om je mee naar bed te krijgen
 • Gladde praatjes
 • Goed verzorgd
 • Provocerend met lichamelijk contact
 • Voor wat hoort wat
 • Haakt snel af bij een afwijzing
 • Spreekt sneller thuis af of een plek waar jullie alleen zijn
 • Manipulatief sterk
 • Intentie om samen een leuke tijd te hebben
 • Interesse in jouw leven
 • Goed verzorgd
 • Wacht af op een comfortabel moment voor lichte aanraking
 • Geeft meer dan hij krijgt
 • Heeft respect voor een afwijzing
 • Zorgt voor een comfortabel en ruimtelijk afspraakje
 • Communicatief sterk

 

 

Herken jij de verschillen tussen een f*ckboy en een charmeur? Stel jouw vragen aan datingcoach Cees en ontdek meer over hoe jij de verschillen kunt herkennen.

Terug naar overzicht