Blog

Terug

Interesse? Hoe je kunt zien dat ze je interessant vindt

10.01.22 | 18:41 | Attractivate 

 

Wanneer je iemand leuk vindt ga je je anders gedragen. Diverse neurotransmitters activeren zich, hierdoor ontwikkelen er hormonen en allerlei dergelijke stofjes in je hersenen zoals oxytocine en dopamine. Door middel van psychologie, observatie en ervaring kunnen wij bijvoorbeeld zien en merken hoe een vrouw zich gedraagt als ze interesse in je begint te krijgen en je een leuke man begint te vinden. Er zijn een paar opvallende dingen die gebeuren als jij de interesse bij een vrouw hebt opgewekt ->


 

Ze wil je aanraken

Ze zoekt redenen om fysiek in contact met je te komen. Ze legt haar hoofd op je borst, ze raakt je hand aan, ze tikt je aan als je een grapje maakt of ze schuurt met haar billen tegen je aan wanneer je aan het stappen bent 😉. Er zijn diverse manieren voor haar om contact te zoeken. Wanneer je merkt dat ze jou meer dan voorheen aanraakt weetje dat ze je meer interessant begint te vinden.

 

Ze laat zien dat ze interesse heeft als ze lacht om jouw grappen

De grappige man die jij bent wekt haar interesse in jou op. Jij zegt iets grappigs in haar bijzijn en ze is bijna de enige die erom stuk gaat. Opvallend, maar reden voor jou om te zeggen dat ze interesse in je begint te krijgen. Goede humor is ontzettend belangrijk voor haar. Een grappige, leuke en vriendelijke man laat haar hartje op tilt slaan.

 

Ze appt jou meer dan anderen

Je ligt ’s avonds in bed, je wordt wakker, je bent op werk. Overal waar je je mobiel er even bij pakt zie je dat ze een lief berichtje heeft gestuurd. Een goedemorgen, een hoe is je werk? Zelfs als jullie tot in de late uurtjes lekker met elkaar aan het chatten zijn laat het zien dat zij interesse in je heeft. Ze maakt tijd voor je vrij om je te appen en ze blijft later op om met jou in contact te kunnen blijven. Als dat niet overkapt romantisch is haha.

 

Ze toont interesse en nodigt je uit voor een date

Sommige vrouwen zijn direct, anderen leggen een verkapte boodschap in je mond. Waar de één je uitnodigt om samen eens te gaan picknicken, laat de ander een verdekte tekst achter dat ze echt graag die ene film in de bios wilt zien. Aan jou de zaak om deze signalen te herkennen en hierop in te spelen. Ze is hoe dan ook geïnteresseerd in je als ze met je wilt daten.

 

Ze praat met interesse over jou met haar vriendinnen

Ook wanneer jij er niet bij bent of er niets van meekrijgt kan een vrouw interesse in je hebben. Door met haar vriendinnen over jou te praten laat ze zien dat ze ook aan je denkt wanneer jij niet eens contact met haar hebt. Ze praat over jouw humor of over hoe je eruit ziet. Of je goed gekleed bent, of je schattig bent, of je lief bent. Vrouwelijke interesse gaat verder dan alleen wanneer ze met jou is.

 

Ze heeft interesse als ze zich sexy voor je kleed

Ze toont interesse als ze haar uiterste best doet om er sexy voor je uit te zien. Ze trekt dat mooie groene jurkje aan die jij zo leuk vindt staan, ze doet een mooi laagje make-up op zoals bijvoorbeeld die verleidelijke licht rode lippenstift. Alles kan. Wanneer ze zich voor je uitslooft heb je een zeker beeld dat ze interesse in je heeft.

 

Ze vind je interessant als ze wil dat je haar vriendinnen of familie ontmoet

Haar vriendinnen en familie spreken boekdelen als ze de moed heeft verzameld om jou aan haar vriendinnen of familie voor te stellen. Ze schaamt zich niet voor je en durft jou in dieper in haar leven te laten door ook naasten van haar te ontmoeten. Hierdoor weet je zeker dat ze jou leuk genoeg vindt om aan jouw zijde te staan en met je gezien te worden.

 

 

 

Ook weten wanneer er met je geflirt wordt? Kijk snel hier!

Terug naar overzicht