Blog

Terug

De 5 Meest aantrekkelijke eigenschappen bij een eerste ontmoeting

10.12.21 | 14:15 | Attractivate 

Aantrekkingskracht

 

Je weet ongetwijfeld wel dat aantrekkingskracht belangrijk is voor het verkrijgen van een partner of scharrel. Zonder de aantrekkingskracht te gebruiken, die ook jij bezit, is dat voor sommigen toch een flinke uitdaging. Vaak wordt gedacht dat de mannen en vrouwen die er onwijs goed uitzien en super sexy op elke foto staan, de meest aantrekkelijke mensen zijn. Misschien denk je wel: ‘Wat een lelijkerd! Die moet wel veel geld hebben!’ Maar de vraag is, is dit wel zo? Is het werkelijk zo dat alleen modellen en rijke stinkerds er met alle leukste partners vandoor gaan? Dan blijft er op den duur niets meer over voor jou en mij toch? Daarom ging Attractivate eventjes de straat op, om te onderzoeken of aantrekkelijkheid echt in centen of in strakke beachbodies zit! Hieruit volgde een top 5.


 

# 5 Mooie stem

Op nummer 5 staat een mooie stem. Wat bedoelen ze met een mooie stem? Moet je een zanger zijn? Nee, dat niet. Met een mooie stem wordt bedoelt dat je rustig, beheerst en duidelijk praat. Het is heel oncharmant en minder aantrekkelijk als je van de hak op de tak vliegt, niet weet wat je moet zeggen en hakkelt over je eigen woorden. Praat daarom rustig en denk na voordat je spreekt.


 

# 4 Modieus

Nummer 4 is volgens de ondervraagden een modieus persoon. Iemand met een verzord uiterlijk en een modieuze kledingstijl laat zien dat hij/zij graag met de tijd meegaat en zichzelf kan ontwikkelen. Volgens de ondervraagden is het mooi om te laten zien dat je jezelf durft te verzorgen. Kun je voor jezelf zorgen, dan kun je ook voor anderen zorgen!


 

# 3 Oogcontact

Nummertje 3! Het hebben van voldoende en aanwezige oogcontact met diegene waarmee je praat. Het is aantrekkelijk om iemand aan te kijken als hij of zij aan het woord is, of als jij aan het woord bent. Wanneer je teveel wegkijkt kom je onzeker of onderdanig over. Dus HUP, kijk hem of haar aan als je ertegen praat, kruip uit die schelp en maak oogcontact!


 

# 2 (Glim) lach

We zijn bijna bij de nummer 1! Maar eerste nog een mooie tweede plek voor diegene met een leuke glimlach. Vriendelijk, open, spontaan en vrolijk zijn de woorden van tientallen ondervraagden aan wie wij hebben gevraagd wat er zo aantrekkelijk is aan een mooie glimlach. Lachen werkt aanstekelijk en het is daarom ook niet raar dat lachen zoveel impact maakt op jouw aantrekkingskracht. Wie wordt er nu niet vrolijk iemand die een leuke lach heeft? Precies!


 

# 1 Zelfverzekerde houding

Tatarataa! Dé nummer één van alle ondervraagden op straat. Bijna 89% Procent van alle ondervraagden stelde op de eerste plaats de zelfverzekerde houding. Zonder zeker te zijn van je zaak daalt jouw aantrekkingskracht net zo snel als het water van een waterval. Hoe ziet zo’n zelfverzekerde houding er dan uit? Denk aan het volgende, Houd je kin omhoog, doe je borst vooruit. Ontspan je armen, benen en trek je schouders naar achteren. Doe je handpalmen open. Zet je voeten op schouderbreedte. Maak oogcontact. Zet je torso in de richting van diegene waarmee je praat en zo krijg je een mooie open en zelfverzekerde houding.

 

 

Wil jij meer weten over hoe jij het maximale uit jouw aantrekkingskracht kunt halen? Kijk dan snel eens naar de verschillende online cursussen!

Terug naar overzicht