Blog

Terug

Waarom de ACE-methode werkt -> Speeddateresultaten

02.05.22 | 09:20 | Attractivate speeddaten

Linkse duimpjes -> Vrouwen

Rechtse duimpjes -> Mannen

Grijs -> Niet ingevuld / Nee

 

Onze datingcoach Cees vindt daten geweldig. Onlangs heeft onze datingcoach meegedaan aan een speeddate. In deze speeddate heeft hij tal van leuke vrouwen en vriendelijke mannen ontmoet. Met een avond vol gezelligheid en veel kletsen hebben diverse mannen en vrouwen elkaar leren kennen. Sommigen ontdekten dat ze een match waren, anderen ontdekten dat ze er misschien niet de ware hebben gevonden. Hoe dan ook, was het een gezellige avond vol leuke ontmoetingen!


 

Speeddate resultaten

Aan het einde van de avond kreeg elke deelnemer/deelneemster hun ingevulde ‘ja en nee’ overzichtelijk opgestuurd. Indien er een match was, werden er contactgegevens uitgewisseld die zij konden gebruiken om verder contact met elkaar op te nemen, mochten ze dit willen natuurlijk. Ook onze datingcoach kreeg de gegevens en matches opgestuurd. Deze gegevens gaan we analyseren en gebruiken zodat jij hiervan kunt leren om jouw volgende (speed)date tot een beter succes te maken!


 

Matches

Op de foto is te zien dat er diverse matches zijn gevormd op de avond. Twee groene duimpjes zeggen genoeg 😉. Onder de foto staat de aanwijzing hoe het schema te lezen. Wie van de personen M. van mannen denk jij dat van onze datingcoach is? Aan de linkerkant zien we de duimpjes die de vrouwen hebben gegeven, aan de rechterkant zien we de duimpjes die mannen hebben gegeven aan de vrouwen. Je ziet dat er een aantal matches zijn gevallen. Laten we even statistisch bekijken wat er nu allemaal in dat schema staat:

 

  • Er hebben die avond 195 speeddates plaatsgevonden
  • Er zijn in totaal 200 Likes (duimpjes groen) gegeven in de gehele speeddate!
  • Daaruit bestaan 60 likes gegeven door de vrouwen en 140 likes gegeven door de mannen
  • Gemiddeld heeft een vrouw dus 4 likes gegeven
  • Gemiddeld heeft een man dus afgerond 10 likes gegeven

 

We zien dat de vrouwen gemiddeld meer in de smaak vallen bij de mannen, dan andersom. Toch betekent een gemiddelde like niet dat elke vrouw en man evenveel in de smaak vallen als de ander. Daarom is het schema van dichter te bekijken handig om te zien wie er nu meer aantrekkelijk of leuk werd bevonden dan de ander.

 

In plaats van dat we alle lagere scores benadrukken, is een positieve score altijd veel leuker en leerzamer. Dit zijn immers de personen waar we het meest van kunnen leren, als we willen weten waarom zij zo aantrekkelijk en leuk zijn bevonden.

 

De vrouwen met de meeste likes zijn Vrouwen 14 (12 likes) en 7 (13 likes). De mannen met de meeste likes zijn Mannen 25 (11 likes) en 33 (12 likes).

 

Weet jij al welk nummer datingcoach Cees was? Spoiler: Nummer 33. Of dat het vanzelfsprekend is dat hij de meeste likes kreeg, nee natuurlijk niet. Man 25 is uiteraard ook een aantrekkelijk bevonden man. Ook onze datingcoach is net als iedereen niet perfect. Maar wat onze datingcoach benadrukt is dat hij weet wat hij doet en weet hoe hij dit moet toepassen tijdens het daten. Hierdoor kun je bij diverse personen, met andere leeftijden en achtergronden, ook in de smaak vallen. Hieronder wat tips van onze datingcoach.


 

Tips

  1. Zorg dat je er verzorgd uitziet
  2. Wees sociaal en stel vragen
  3. Luister en toon interesse
  4. (glim)lach voldoende

 

Hoe je dit écht leert en leert toepassen, dat vertelt Datingcoach Cees je natuurlijk allemaal in de online cursus: daten! Je ziet dat als je deze tips, technieken en sociale omgangsvormen goed begrijpt en leert toepassen, je door diverse personen veel aantrekkelijk en leuker wordt ontvangen dan je voorheen had kunnen denken. Activeer jouw aantrekkingskracht ->

 
Terug naar overzicht